fbpx

LavieSage Nutricosmetics

Zolang er vrouwen op onze planeet bestaan, wordt er aandacht besteed aan huidverzorging.

Is de huid vaal, niet mooi strak en egaal, dan maken we direct minder frisse en vitale indruk. Een indruk die zeer waarschijnlijk ook de juiste is, want de huid weerspiegelt gewoon de binnenkant. Dat is de reden waarom meer en meer mensen hun huidverzorging benaderen vanuit de binnenzijde en gebruik maken van Nutricosmetics (voedingssupplementen) van LavieSage. Dit is niet de enige reden om voedingssupplementen te gaan gebruiken.

 

laviesage producten voor huidverbetering

Sommige huidbehandelingen zijn werkzaam door extra “stress” die ze in de huid genereren. Denk aan chemische- of fruitzuur peelings. Aanzet tot herstel, door flinke belasting. Stimuleren van dat herstel is absoluut zinvol, maar zorgt dan ook voor de bouwstenen, die noodzakelijk zij voor dat herstel. Anders pleeg je eerder roofbouw en haal je juist bouwstoffen weg uit andere weefsels. Het probleem wordt dan verschoven.

 

 

Combineren kan dus veel voordelen opleveren. Als er nu meer behoefte is aan de verbetering van een bepaalde locatie, bijvoorbeeld het decolleté, de handen of het gezicht, dan kun je dit doen met een werkzame crème of een specialistische behandeling.

Met daarnaast de inzet van Nutricosmetics, vindt een extra stimulans plaats, waardoor het effect nog meer vergroot. Zo zal er wanneer er een bindweefsel behandeling wordt toegepast, op die locatie meer behoefte zijn aan voedingsstoffen om het bindweefsel te verbeteren.

voedingssupplementen van laviesage

Toevoegen van de juiste supplementen zal in nagenoeg alle gevallen de behandeling zeker verbeteren. Samenvattend kunnen wij dus stellen, dat Nutricosmetics niet de plaats van specialistische behandelingen of werkzame crèmes innemen. In tegendeel. De synergie tussen de drie methoden is van absoluut belang voor een tevreden klant met een grote winst voor het eindresultaat.

LavieSage heeft inmiddels verschillende Nutricosmetics op markt gebracht ter verbetering van de huid. Daarmee is ze m.u.v. Japan waarschijnlijk de aanbieder met het grootste assortiment. Met sommige producten, zoals de Boost &Lift, lopen ze zelfs voor op de Japanse markt!

 

Japan heeft een straatlengte voorsprong op het gebied van collageen en elastine-verbetering. Nutricosmetics zijn daar de normaalste zaak van de wereld.

Alle supplementen van LavieSage zijn uitsluitend verkrijgbaar bij speciaal opgeleide schoonheidsspecialisten, waaronder mijn salon.