fbpx

Darm Detox

‘Gezondheid begint in je darm‘. Het is een waarheid als een koe.

Je kunt nog zo gezond en bewust eten, maar als je darm de voedingsstoffen niet kan opnemen doordat deze vervuild is, is het dweilen met de kraan open. Het heeft dan gewoon niet zoveel zin om al die voedingssupplementen en gezonde, bio voeding aan te schaffen als je lichaam er toch niet veel mee doet.
Waste of money!
Daarom is het essentieel dat je darmstelsel schoon is en er geen afvalstoffen meer in zitten die de opname van je voedingsstoffen belemmeren.
Ik zie vaak genoeg in mijn praktijk mensen met huid problemen, zoals: acne, eczeem, huidschimmel en zeer veel voorkomende schimmelnagels.
Mijn klanten zijn weleens erg moe, langdurig verkouden en hebben last van veel andere ongemakken.
Dat kan relatie hebben met de vervuilde darmen.

Weleens gehoord van de hoge darmspoeling behandeling?
Tijdens de behandeling wordt de dikke darm op een zachte manier gereinigd met behulp van lauwwarm gefilterd water.

Bij de hoge darmspoeling wordt echter alleen de dikke darm gereinigd en niet de dunne darm….

Dunne darm…
De dunne darm heeft de belangrijkste functie van het spijsverteringsstelsel. Hier worden namelijk de voedingsstoffen opgenomen. Het is dus ook van belang dat deze schoon is!
Hoe gaaf is het dan dat er nu een product op de Nederlandse markt is dat de gehele darm, dus ook de dunne darm, op een lichaamsvriendelijke manier schoonmaakt?
Het gaat hier om DARM DETOX product die kan de dunne darm reinigen (ofwel de schadelijke biofilm te verwijderen) zónder het gebruik van middelen die de darmwand kunnen irriteren of beschadigen zoals psylliumvezels.

 

werking van darmdetox    werking van darmdetox kuur
BIOFILM is een slijmlaag vol met virussen, parasieten, schimmels, slechte bacteriën en andere meuk. Deze heeft zich in de loop van de jaren in je darm gevormd en belemmert de opname van o.a. je vitaminen en mineralen.

Onder aan deze pagina kunt u leuk animatie filmpje bekijken over de werking van Darm Detox kuur.

Alle aanvullende informatie kunt u lezen op de website: https://www.darmdetox.nl

Wilt u 10% korting ontvangen op deze kuur?
Vul bij het afrekenen deze code in: ania10