fbpx

Specialistische Peelingen

Specialistische peelingen

In de salon wordt gewerkt met professionele peelingen die werken op verschillende lagen in de huid en als doel hebben om de huidproblemen en huidveroudering aan te pakken.

Ik adviseer u welke peeling bij welke huidaandoening het beste past.

 

    Nieuw!      Nieuw!     Nieuw!

 

TMC 3+ Action staat voor TCA, Mandelico (Mandelic Acid) en Cogico (Kojic Acid) en heeft drie primaire functies; anti-aging, regeneratie en revitalisatie. Deze peeling heeft echter nog meer eigenschappen. Zo werkt deze cocktail liftend, oplichtend, en hydraterend.

TMC 3+ TCA Peeling Kinesis Cosmeceuticals

Deze peeling wordt aanbevolen bij huidveroudering, chrono-aging, photo-aging, acne, rosacea, littekens en striae.

TMC 3+ peeling is een geavanceerde synergie van verschillende elementen, bestaande uit een unieke cocktail van verschillende zuren en ingrediënten met een anti-aging en liftende werking. Deze combinatie zorgt door de aanwezige zuren (pH 1.5) voor een weefselstimulatie. De exfoliërende elementen (verwijderen van oude, dode huidcellen) en anitoxidanten stimuleren de epidermale vernieuwing. De selectieve depigmentatie en de verzorgende en vochtinbrengende functie wordt vervolgens bereikt door de vele actieve componenten in het product. Deze TMC3+  peeling bevat dus niet alleen zuren maar tegelijkertijd ook een cocktail van actieve werkstoffen die worden getransporteerd door biovectoren; het transportmiddel naar de cellen.

 

Voordelen van TMC3+

– niet invasieve techniek
– enorm gladmakend effect
– preventieve werking tegen huidveroudering
– geen down time (direct verder met de dagelijkse bezigheden)
– geschikt voor iedereen ongeacht huidskleur, leeftijd en geslacht
– gehele jaar te gebruiken zonder bijwerkingen veroorzaakt door UV- straling

 

1.TCA (trichloorazijnzuur), in gebufferde vorm. Dit betekend dat deze zuur niet ongecontroleerd kan door „eten”. Hierdoor kan met hoge concentratie gewerkt worden op veilige manier. 
TCA werkt aan de biorevitalisatie van de dermis. Stimuleert collageen en elastineproductie. Brengt verbetering bij middeldiep gelegen littekens. Het werkt d.m.v. coagulatie van eiwitten in de huidlagen.
Heeft een zeer lichte afschilfering van de opperhuid en op dieper niveau stimuleert het tot celvernieuwing.

2. Amandelzuur 5%, omdat een grote moleculen heeft is actief in het oppervlak. Amandelzuur revitaliseert de epidermis, normaliseert oppervlakkige littekens en acne. Heeft remmende werking op aanwezige bacteriën.
3. Kojiczuur 5%, normaliseert en voorkomt de neiging tot hyperpigmentatie. Remt aanmaak van het enzym tyrosinase, een enzym die nodig is voor de synthese van melaninie. Kojiczuur heeft om dit reden een remmende werking op melamine dus op pigmentatie.
4. DMAE Dimethylaminoethanol is een anti-aging bestanddeel dat invloed heeft op de spiervezels waardoor de spierspanning verhoogd wordt. DMAE heeft een antioxidatieve werking. Het versterkt de cellen en beschermt tegen vrije radicalen.

5. Silicium -Organisch Silicium zorgt dat de fibroblasten gestimuleerd worden om collageen, elastine en hyaluronzuur te produceren dat essentieel is voor het behoud van een mooie huid.

6. Antioxidanten: Vitamine C, Resveratrol en Liponzuur zijn natuurlijke antioxidanten die elk hun eigen functie hebben. Zo kent Vitamine C een oplichtende werking en speelt Liponzuur een grote rol in het cellulaire vernieuwingsproces. Resveratrol is een sterk antioxidant verkregen uit blauwe druiven. Het verbetert de microcirculatie (doorbloeding) en gaat (zichtbare) beschadiging van de huid zoals couperose tegen.

Door deze combinatie van de drie verschillende zuren die op drie verschillende plekken/dieptes actief zijn in tegelijkertijd, heeft dit product een duidelijk liftende werking. Het inmasseren is nodig om elastine productie te verhogen.                                                                                              

pigment esabiopeel

 

     Gebruiksindicaties:

    – behandeling van elastose, dus verlies van de elasticiteit van de huid
    – melasma (pigmentstornis) en hyperpigmentatie die veroorzaakt is door een ontsteking
    – photoaging*, atrofische huid**
    – recente (rood en wit) als verouderde striae
    – preventie van litteken atrofie
– rosacea
– rimpelvorming
– acne

 

 

 


foto boven: 21/12/17

foto onder: 25/01/18

Frequentie sessies:
Gezicht en hals: 1 keer per 7-10 dagen voor 1- 5 sessies
Pigmentatie: 1 keer om de 14/21 dagen                                                                  
Littekens: 1 keer per week voor maximaal 10 toepassingen
Stretch Marks/striae: 1 keer per 10 dagen voor 5-10 sessies

TMC3+ en de zon of zonnebank:

TMC3+ is een peeling die niet foto sensitief maakt. Dat betekent dat je er niet extra gevoelig voor de zon van wordt. Je bent wél gepeeld, dus brengen we een hoge zonbeschermingsfactor aan. De peeling kan ook in de zomer gebruikt worden, omdat je niet overgevoelig voor zon wordt. Je kunt in de zon met hoge protectie zonder gevaar voor pigmentvlekken.
Let op! Deze peeling is niet bedoelt om te gebruiken omdat je gaat zonnen.

Wil  je onder een zonnekanon of een snelbruiner gaan als je een TMC3+ behandeling hebt gehad?
Dit zou ik nie aanbevelen, want een  excessief zongebruik en is nooit goed, zeker niet na een peeling.
Ik adviseer om twee weken te wachten omdat gepeelde huid snel kan uitdrogen doordat de opperhuid niet in tact is.

 

Photoaging* Photoaging verwijst naar de schade die wordt toegebracht aan de huid bij langdurige blootstelling (gedurende de levensduur van een persoon) aan ultraviolette straling.

Atrofische huid** Een atrofische huid ontstaat door het krimpen van huidweefsel. De cellen sterven af waardoor er minder huid overblijft. Dit kan ontstaan door bijv. irritatie, verwonding, verminderde bloedtoevoer en verstoring in de hormonen. 

_________________________________________________________________________________________

 

Glycolic peeling: Dé nieuwe generatie fruitzuren, voor een zuivere gladde huid.
Door deze bijzonder samenstelling kan het fruitzuur worden opgenomen in het natuurlijke polymeer van de huid met een langzame zuur afgifte. Pigmentvlekken worden lichter, de huidconditie van een acne huid
verbetert en rimpels worden gladder. Glycolic Polymer Peeling is verkrijgbaar in verschillende sterktes en wordt altijd op maat gemaakt.

producten van a natural difference

 

 

 

Cleopatra peeling: Hydraterende melkzuur peeling voor een zuivere, stralende huid.
Cleopatra peeling bevat o.a. polymeer melkzuur. Deze peeling geeft een optimale huidspanning en is geschikt voor alle huidtypen. Het verwijdert op een zachte manier de verhoornde huid, hydrateert, maakt de huid gladder, verbetert de opname van werkstoffen die na deze peeling worden aangebracht en heeft een krachtige anti-aging werking.