Specialistische Peelingen

Specialistische peelingen

In de salon wordt gewerkt met professionele peelingen die werken op verschillende lagen in de huid en als doel hebben om de huidproblemen en huidveroudering aan te pakken.

Alle peelingen waarmee we werken bevatten zuivere natuurlijke ingrediënten, dus zonder minerale oliën, lanoline, paraffine, kunstmatige geur- en kleurstoffen en siliconen. Bovendien zijn ze dierproefvrij tot stand gekomen.

Ik adviseer u welke peeling bij welke huidaandoening het beste past.

 

    Nieuw!      Nieuw!     Nieuw!

Esabiopeeling: is een absoluut uniek product op de markt van proffesionele peelingen die oplossing biedt aan een legio huidaandoeningen. Het onderscheidt zich op een aantal zeer belangrijke punten. Zo is dit  de enige medical device TCA (lees onder) peeling die op elk type huid toegepast mag worden. Dus op de blanke huid, maar ook op de donkere en Aziatische huidtypen.

Esabiopeeling werkt op alle huidlagen en heeft daardoor ook een liftende reactie.

– niet invasieve techniek
– enorm gladmakend effect
– preventieve werking tegen huidveroudering
– geen down time

Esabiopeeling is een peeling bestaande uit:

1.TCA (trichloorazijnzuur) 35% , 10% van het totaal, in gebufferde vorm. Dit betekend dat deze zuur niet ongecontroleerd kan door „eten”. Hierdoor kan met hoge concentratie gewerkt worden op veilige manier. 
TCA werkt aan de biorevitalisatie van de dermis. Stimuleert collageen en elastineproductie. Brengt verbetering bij middeldiep gelegen littekens. Het werkt d.m.v. coagulatie van eiwitten in de huidlagen.
Heeft een zeer lichte afschilfering van de opperhuid en op dieper niveau stimuleert het tot celvernieuwing.

2. Amandelzuur 5%, omdat een grote moleculen heeft is actief in het oppervlak. Amandelzuur revitaliseert de epidermis, normaliseert oppervlakkige littekens en acne. Heeft remmende werking op aanwezige bacteriën.
3. Kojiczuur 5%, normaliseert en voorkomt de neiging tot hyperpigmentatie. Remt aanmaak van het enzym tyrosinase, een enzym die nodig is voor de synthese van melaninie. Kojiczuur heeft om dit reden een remmende werking op melamine dus op pigmentatie.
4. Andere bestanddelen:
Esa -Peptide 8 3%
Geïoniseerd water 2,5%
Stabilisatoren

Door deze combinatie van de drie verschillende zuren die op drie verschillende plekken/dieptes actief zijn in tegelijkertijd, heeft dit product een duidelijk liftende werking. Het inmasseren is nodig om elastine productie te verhogen.                                                                                              

pigment esabiopeel

 

Gebruiksindicaties:
– behandeling van elastose, dus verlies van de elasticiteit van de huid
– melasma (pigmentstornis) en hyperpigmentatie die veroorzaakt is door een ontsteking
– photoaging*, atrofische huid**
– recente (rood en wit) als verouderde striae
– preventie van litteken atrofi

 

Frequentie sessies:
Gezicht en hals: 1 keer per 7-10 dagen voor 1- 4 sessies
Pigmentatie: 1 keer om de 20/30 dagen                                                                  
Littekens: 1 keer per week voor maximaal 10 toepassingen
Stretch Marks/striae: 1 keer per 10 dagen voor 5-10 sessies

 

foto boven: 21/12/17
foto onder 25/01/18 wekelijks
behandeld met Esabiopeel

 

 

Esabiopeeling en de zon of zonnebank:

Esabiopeel is een peeling die niet foto sensitief maakt. Dat betekent dat je er niet extra gevoelig voor de zon van wordt. Je bent wél gepeeld, dus brengen we een hoge zonbeschermingsfactor aan. De peeling kan ook in de zomer gebruikt worden, omdat je niet overgevoelig voor zon wordt. Je kunt in de zon met hoge protectie zonder gevaar voor pigmentvlekken.
Let op! Deze peeling is niet bedoelt om te gebruiken omdat je gaat zonnen.

Wil  je onder een zonnekanon of een snelbruiner gaan als je een Esabiopeel behandeling hebt gehad?
Dit zou ik nie aanbevelen, want een  excessief zongebruik en is nooit goed, zeker niet na een peeling.
Ik adviseer om twee weken te wachten omdat gepeelde huid snel kan uitdrogen doordat de opperhuid niet in tact is.

 

Photoaging* Photoaging verwijst naar de schade die wordt toegebracht aan de huid bij langdurige blootstelling (gedurende de levensduur van een persoon) aan ultraviolette straling.

Atrofische huid** Een atrofische huid ontstaat door het krimpen van huidweefsel. De cellen sterven af waardoor er minder huid overblijft. Dit kan ontstaan door bijv. irritatie, verwonding, verminderde bloedtoevoer en verstoring in de hormonen. 

_________________________________________________________________________________________

 

Glycolic peeling: Dé nieuwe generatie fruitzuren, voor een zuivere gladde huid.
Door deze bijzonder samenstelling kan het fruitzuur worden opgenomen in het natuurlijke polymeer van de huid met een langzame zuur afgifte. Pigmentvlekken worden lichter, de huidconditie van een acne huid
verbetert en rimpels worden gladder. Glycolic Polymer Peeling is verkrijgbaar in verschillende sterktes en wordt altijd op maat gemaakt.

producten van a natural difference


Zuurstof peeling
:
Revitaliserende en liftende opkikker voor iedere huid”.

Ouder worden beschouwd men als een eenvoudig complex van degeneratieve processen die plaatsvinden in het mitochondriale DNA. Het degeneratieproces dat samengaat met veroudering is genetisch bepaald en kan worden beïnvloed door strategisch gebruik van zorgvuldig samengestelde producten. Oxygen Treatment is ontwikkeld om de oxidatieve schade aan de huidcellen, zoals huidveroudering, luchtverontreiniging, bacteriële en virale invloeden, UV-straling, diëten en medicatie te beperken en de cellen te voorzien van meer zuurstof en een betere doorbloeding.


Deze professionele behandeling bevat zgn. “actieve zuurstof” en levert de cellen meer energie en levenskracht. De vele actieve natuurlijke werkstoffen in deze behandeling stimuleren de doorbloeding, verhogen het vermogen van de huid om vocht op te nemen, zetten de huidcellen aan tot betere afvoer van toxische stoffen.
Hierdoor verbetert de huidspanning zichtbaar en de huid wordt als het ware „gelift”.
Je ziet er ook dat het herstel proces aan de gang is.

peelings van merk A natural Difference voor huidverbetering


Cabernet peeling
:  Wijn peeling met de kracht van een chemische peeling.

Voor een gladde huid met een frisse uitstraling. Cabernet peeling maakt de huid gladder en polijst de huid.
Deze natuurlijke peeling met rode wijn extract verwijdert droge en dode huidcellen, verbetert de huidstructuur.

 

 

Cleopatra peeling: Hydraterende melkzuur peeling voor een zuivere, stralende huid.
Cleopatra peeling bevat o.a. polymeer melkzuur. Deze peeling geeft een optimale huidspanning en is geschikt voor alle huidtypen. Het verwijdert op een zachte manier de verhoornde huid, hydrateert, maakt de huid gladder, verbetert de opname van werkstoffen die na deze peeling worden aangebracht en heeft een krachtige anti-aging werking.