Huidverjonging en huidverbetering

Bent u op zoek naar iets meer dan alleen verzorging en ontspanning van uw huid? Salon Ania biedt u een uitgebreid pakket aan professionele salonbehandelingen die werken op huidverjonging en huidverbetering. 

Deze behandelingen zijn gebaseerd op een stukje samenwerking.
Dat houdt in, dat u naast de salonbehandeling, adviezen over voeding en onderhoudsproducten,
zelf ook enige activiteit kunt ontplooien voor het beste resultaat.

 

 

 

huidverjonging

Wat is huidveroudering?

Om de huid te kunnen verjongen zullen wij allereerst moeten begrijpen wat veroudering is en hoe de veroudering wordt veroorzaakt.
Veroudering wordt in de hand gewerkt door inwendige factoren zoals de spijsvertering, de bloedsomloop en erfelijke aanleg.
Maar ook door uiterlijke factoren zoals de juiste voeding, beweging, stress, nachtrust, roken, alcohol en foute cosmetica.
Het is van belang om zoveel mogelijk van deze factoren gelijktijdig aan te pakken. Dat gebeurt doordat u van ons persoonlijk advies krijgt over de juiste behandeling.

 

 

 

Hoe werkt huidveroudering op celniveau?


Elke lichaamscel beschikt over levenseigenschappen. 
Het is een levend wezen dat stoffen uit haar omgeving opneemt, maar ook weer afgeeft.

De opgenomen stoffen worden in de cel ontleed en gebruikt voor de celopbouw (groei), herstel en energievoorziening. Tevens worden ze als reserve opgeslagen.
Door verbranding van de voedingsstoffen door de cel, ontstaan zogenaamde afbraakproducten. Dit proces is vergelijkbaar met de as die overblijft na het verbranden van kolen. Hierbij wordt zuurstof verbruikt.
Dit hele proces noemen we de “stofwisseling”.
Dit proces verloopt niet altijd goed. Door bijvoorbeeld een gebrek aan juiste voedingstoffen, een gebrek aan energie of een gebrek aan zuurstof, kunnen de cellen niet meer optimaal functioneren. Dat leidt tot een trage celdeling en celvernieuwing en uiteindelijk ook tot (vroegtijdige-) verslechtering van uw inwendige organen en de huid.

Kenmerken huidveroudering

De verslechtering komt o.a. tot uitdrukking in de vorm van pigment en ouderdomsvlekken, couperose, acne en rosacea. De huidveroudering is zichtbaar in de vorm van rimpels en verslapping.
Bij de juiste aanpak kunnen deze klachten zeer succesvol worden aangepakt. Dus weg rode vlekken, rimpels, rode wangen en zeker hamsterwangen…!

Bij huidverbeterende behandelingen worden intensieve technieken toegepast, zoals:

Salon Ania staat voor huidverjonging en huidverbetering op een natuurlijke manier. Daarbij wordt een accent gelegd op het herstel van binnen uit.
Dat wil zeggen dat het lichaamseigen vermogen tot herstel wordt aangezet.

Wij hebben een volledig programma ontwikkeld, waarmee we man en vrouw en jong en oud kunnen helpen. Namelijk de huid verbeteren of in optimale conditie houden met een langdurig resultaat. Er wordt een rem gezet op de veroudering.
Het programma bestaat uit behandelingen in de salon in combinatie met krachtige producten en voedingssupplementen voor thuisgebruik.

Wilt u uw huid een aantal jaren terugzetten in de tijd en de schade verminderen?
En dat zónder dat daar fillers of een plastisch chirurg aan te pas dienen te komen?
Maak vandaag nog een afspraak!


Wij kijken wat uw wensen zijn en wat het beste bij uw huidconditie past.
Afhankelijk van uw beschikbare tijd en budget, kunnen we daarbij een keuze maken uit vele mogelijkheden die het totaalplan van Schoonheidssalon Ania u biedt.