Basisverzorging

De basis gezichtsverzorging heeft als doel om uw huid eens in de in de 4-6 weken te verzorgen en te verwennen met goede producten.

Naar wens kan dit worden aangevuld met een weldadige, doorbloeding stimulerende massage. Maar ook het modelleren van de wenkbrauwen, harsen en het verwijderen van oneffenheden met bijvoorbeeld een ultrasound apparaatje.

Enkele basis gezichtsbehandelingen zijn:

Quick behandeling:
Reinigen van de huid. Tijdens de inwerktijd van een enzymatische peeling, worden decolleté, nek en schouders gemasseerd. Afsluiting met een serum en een verzorgende crème.

klei masker op het gezicht in de schoonheidssalon, bij basisverzorging

Intensieve reiniging:
Het reinigen van de huid, modelleren van wenkbrauwen, peeling, detoxmasker, verwijderen van oneffenheden (handmatig of met een apparaatje), masker en crème.

Verwenbehandeling:
Reinigen van de huid, modelleren van wenkbrauwen, peeling, verwijderen van oneffenheden, uitgebreide massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders, een verzorgend masker, het aanbrengen van een serum of ampul en het aanbrengen van creme en/of lichte make-up.

massage van gezicht in de schoonheidssalon

Sport -facial (voor de man)
Reinigen van de huid, enzymatische peeling, verwijderen van oneffenheden, een voedend masker, een serum. Tijdens inwerktijd van het masker worden de handen verzorgd met een scrub en warme kompressen.

 

 

Maak nu een afspraak voor een Quick behandeling of Sport facial.