fbpx

Micro-needling/dermapen

Micro- needling/ Dermapen

Micro-needling is een zachte manier voor celvernieuwing en collageen aanmaak van binnenuit.

Micro-needling is een behandel procedure waarbij met een rolletje (DTS roller of dermapen) de huid op uiterst zachte en gecontroleerde wijze doelgericht en met vooraf bepaalde diepte wordt geperforeerd met zeer fijne naadjes van chirurgisch staal.
Micro-needling is een procedure die de huid stimuleert om nieuw collageen (hoofdbestanddeel van bindweefsel in de menselijke huid,  die zorgt voor stevigheid en structuur) aan te maken. Door deze methodiek ontstaat er een massale toevoer van bindweefselcellen
(en daarmee de collageenaanmaak) in de huid.

Gelijktijdig vindt er ook een stimulatie plaats van de aanmaak van elastine (een eiwit die zorgt voor veerkracht van de huid) en tevens stabilisering van de zgn. melanine (huidpigment) productie.

Doordat de huid zichzelf wil herstellen na een Micro-needling behandeling is er in de huid verhoogte behoefde ontstaan aan specifieke basisingrediënten die voor dit helingproces nodig zijn. Dankzij de tijdelijke transportkanaaltjes die zijn ontstaan door Micro-neeling, hebben wij de mogelijkheid om de stofjes vanaf de buitenkant naar binnen te transporteren en in die huidlagen af te leveren waar ze nodig zijn.

Uitsluitend specifieke cosmetische producten worden in onze procedure gebruikt en zijn alleen verkrijgbaar bij speciaal hiervoor opgeleide huidverbeteraars.
Door aanvoer van de juiste stoffen in grote maten wordt bepaald wat voor een eindresultaat de huid uiteindelijk zal kunnen gaan opleveren.

roller voor micro-needling behandeling

 

Waarom micro-needlen?

Het doel van Micro-needling is om een structurele en duurzame huidverbetering en huidverjonging te bewerkstelligen en/of betere productpenetratie te krijgen. Met micro-needling kunnen de volgende huidverbetering doeleinden bereikt worden:

 

Huidverjonging in de vorm van:

  • rimpelvervaging
  • huidverstrakking

Huidverbetering in de vorm van:

  • striaevermindering
  • vermindering/verwijdering van pigmentvlekken
  • vermindering van couperose
  • verfijning van de poriën
  • dikker maken van de dermis en de epidermis
  • vervaging en reductie van diepere littekens

Resultaten:

De resultaten zijn verbluffend  en blijvend.
De huid wordt strakker en steviger. De 
resultaten zijn ten opzichte van plastische chirurgie zeker langzamer en nooit binnen korte tijd zichtbaar. Iedere behandeling heeft nawerking van vele maanden.
Gedurende al die tijd vindt er herstel dus collageenvermeerdering en daarmee huidverbetering plaats.

Uiteraard krijgen we er in de loop van ons leven wel weer eens lijntje of vlekje bij, hetgeen kan worden ondervangen met een vervolgbehandeling.

Belangrijk:

In het geval van Micro-needling is het belangrijk om het lichaam te voorzien van zeer hoogstaande natuurlijke voedingssupplementen (van LavieSage). Wanneer dat nie het geval is zal het lichaam de benodigde stoffen voor zover mogelijk is noodzakelijkerwijs elders uit het lichaam vandaan onttrekken.
Dit houdt wel in dat het lichaam onnodig en ongewenst belast wordt.

 

Inhoud: reinigen / enzymatische peeling / serum aanbrengen / micro-needlen / peptide masker / crème / ca.60 min.

Prijs: €100,- gezicht en hals

          €130,- gezicht, hals en decolleté