Micro mesotherapie

Micro mesotherapie

Micro meso therapie is een nieuwe therapie en wordt gebruikt bij is een huidverjongingsbehandeling.
Deze therapie is gebaseerd op het gebruik van specifieke bio-compatibele (lichaamseigen) en goed opneembare substanties. Deze gaan het meest vitale deel van de huid reactiveren en het herstel van de fysiologische conditie van de huid bevorderen.
Met als doel om de huid weer kan functioneren als een jong orgaan.
Dit proces noemen wij bio-revitalisatie.


micro-meso therapie

Micro mesotherapie werkt met een gepatenteerd, schotelvormig (disposabel) kopje met daarin een klein hol naaldje geïntegreerd. Dit kopje wordt op een injectie spuitje geplaatst die gevuld is met de bio-revitalisatie vloeistof.

Vervolgens wordt er handmatig geïnjecteerd op plaatsen waar de vloeistof nodig is. Echter op een veilige en vastgestelde diepte.
De injectiediepte staat vast, waardoor de vloeistoffen in de bovenste lagen van de dermis worden neergelegd.

Het naaldje zorgt er net als bij micro- needling voor, dat de polariteit in de cellen verandert. Dat wil zeggen, de elektrische lading van het naaldje verandert het elektrisch potentiaal in de cellen. Cellen communiceren namelijk elektrisch met elkaar. Via het naaldje wordt er een lichte boodschap uitgestuurd om de cel te repareren en te vernieuwen.
Tezamen met een lichte druk waarmee de vloeistof  in de huid wordt verspreidt en de aanwezigheid van de bouwstoffen die nodig zijn voor vernieuwing, is de aanzet tot regeneratie gemaakt.
Tijdens deze behandeling wordt de huid voorzien van lichaamseigen stoffen zoals hyaluronzuur, vitaminen en minerale  zouten.
Deze werkzame stoffen zorgen ervoor dat de  stofwisseling, hydratatie  en structuur van de huid aanzienlijk verbetert.

Het zorgt er dus voor dat de huid daadwerkelijk gezonder wordt. Dat zie je aan een verbeterde weefselspanning, stevigheid en de teint van de huid!

Bio-revitalsatie met Micro Mesotherapie heeft drie belangrijke functies:

 • 
herstructurerende functie, omdat het de celvernieuwing stimuleert en bevordert productie van de collageen, elastine en hyaluronzuur.
 • anti oxiderende functie, helpt de huid zich tegen vrije radicalen te beschermen. Denk hier aan milieuvervuiling en zonneschade. 
 • hydraterende functie, snelle voorziening en behoud van vocht in het weefsel.


  Resultaten:
  – verbeterde spankracht
  – meer stevigheid
  – toename van volume
  – vermindering van fijne lijntjes

Hoe lang houdt het resultaat van een bio-revitalisatie aan?

De resultaten zijn direct zichtbaar en zeer bevredigend vanaf de eerste injectie sessies: de huid ziet er zichtbaar lichter, frisser en ontspannen uit. 
Het verouderingsproces stopt echter niet, en is een natuurlijk proces; net als huidvernieuwing dat is. Dit betekent tevens dat, om een zachte, elastische en compactere huid te behouden er twee onderhoudscycli per jaar worden aanbevolen.

Kuur behandeling:

Er zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om een duurzaam resultaat op te bouwen. Meer behandelingen mag, maar of dit extra resultaat oplevert, hangt af van de achterstand die uw persoonlijke veroudering heeft opgeleverd.
Bent u eenmaal op een nieuw niveau van zichtbare vitaliteit van de huid gekomen, dan kunt u met de juiste onderhoudsstrategie dit resultaat behouden.

Onderhoud:

1. Na een kuur in de 6 wekelijkse onderhoudssessies inbouwen als “supplement” aan de behandeling.
2. Na de kuur twee keer per jaar een 4 tot 6 weekse kuur.Contra-indicaties en bijwerkingen:

De bio-revitalisatie behandelingen hebben alleen een contra-indicatie voor mensen die allergieën hebben voor een van de stoffen uit de bio-revitalisatie ampullen die geïnjecteerd worden.
 En ook mensen die een actieve ontsteking aan de huid hebben, 
herpes 
hebben gehad in de eerste 3 maanden van zwangerschap.   

Hieronder een resultaat na de eerste behandeling: boven VOOR, onder NA                        

bio revitalisatie behandeling

bio revitalisatie behandeling

Inhoud van de behandeling : huid reinigen / enzymatische peeling / micro-meso behandeling / vlies masker / creme

Kosten:  €95,-  per behandeling voor gelaat en hals.
               €100,- voor gelaat, hals en decolleté.

Kuur van 6 behandelingen incl. 10% korting: v.a. €513,-

 

Graag een afspraak maken voor een Micro-meso behandeling?