fbpx

Micro mesotherapie

Micro mesotherapie voor bio-revitalisatie van de huid

Micro mesotherapie is een nieuwe therapie en wordt gebruikt bij is een huidverjongingsbehandeling.
Deze therapie is gebaseerd op het gebruik van specifieke bio-compatibele (lichaamseigen) en goed opneembare substanties die het meest vitale deel van de huid reactiveren en het herstel van de fysiologische conditie van de huid bevorderen.
Zodat de huid weer kan functioneren als een jong orgaan.
Dit proces noemen wij bio-revitalisatie.


Micro mesotherapie werkt met een gepatenteerd, schotelvormig (disposabel) kopje met daarin een klein hol naaldje geïntegreerd. Dit kopje wordt op een injectie spuitje geplaatst die gevuld is met bio-revitalisatie vloeistof.

Vervolges wordt  handmatig geïnjecteerd op de plaatsen waar de vloeistof nodig is. Echter op een veilige en vastgestelde diepte.
De injectie diepte staat vast  waardoor de vloeistoffen in de bovenste lagen van de dermis worden neergelegd.

Het naaldje zorgt er, net als bij micro needling, voor dat de polariteit in de cellen verandert. Dat wil zeggen, de elektirsche lading van het naaldje, verandert elektrisch potentiaal in de cellen. Cellen communiceren elektrisch met elkaar, dus door het naadlje alleen al gaat een lichte boodschap uit om te  repareren  en te  vernieuwen. Tezamen met een lichte druk waaronder de vloeistof zich in de huid verspreidt en de aanwezigheid van de bouwstoffen die nodig zijn voor vernieuwing is de aanzet tot  regeneratie  aangezet.
Tijdens deze behandeling wordt je huid voorzien van lichaamseigen stoffen als  hyaluronzuur,  vitaminen en  minerale  zouten.
Deze werkzame stoffen zorgen ervoor dat de  stofwisseling, hydratatie  en  struktuur van de huid aanzienlijk verbetert.

Het zorgt er dus voor dat de huid daadwerkelijk  gezonder wordt. Dat zie je aan een verbeterde weefselspanning, stevigheid en teint van de huid!

 

Bio-revitalsatie met Micro Mesotherapie heeft drie belangrijke functies:

 • 
herstructurerende functie, omdat het de celvernieuwing stimuleert en bevordert productie van de collageen, elastine en hyaluronzuur.
 • anti oxiderende functie, helpt de huid zich tegen vrije radicalen te beschermen. Denk hier aan milieu vervuiling en zonneschade. 
 • hydraterende functie, snelle voorziening en behoud van vocht in het weefsel.  Resultaten:
  – verbeterde spankracht
  – meer stevigheid
  – toename van volume
  – vermindering van fijne lijntjes

 

 

Hoe lang houdt het resultaat van een bio-revitalisatie aan?

De resultaten zijn direct zichtbaar en zeer bevredigend vanaf de eerste injectie sessies: de huid ziet er zichtbaar lichter, frisser en ontspannen uit. 
Het verouderingsproces stopt echter niet, en is een natuurlijk proces; net als huidvernieuwing dat is. Dit betekent dat, om uw zachte, elastische en compactere huid te behouden er twee onderhoudscycli per jaar worden aanbevolen.

Kuur behandeling:

Er zijn 6 tot 8 behandelingen nodig om een duurzaam
 resultaat op te bouwen. Meer behandelingen mag, maar of dit extra oplevert hangt af van de achterstand die uw persoonlijke veroudering heeft opgeleverd.
Bent u eenmaal op een nieuw niveau van zichtbare vitaliteit van de huid gekomen, dan kunt u met de juiste onderhoudsstrategie het resultaat behouden.

Onderhoud:

1. Na een kuur in de 6 wekelijkse onderhoudssessies inbouwen als “supplement” aan de behandeling.
2. Na de kuur twee keer per jaar een 4 tot 6 weekse kuur.Contra-indicaties en bijwerkingen:

De bio-revitalisatiebehandelingen hebben alleen een contra-indicatie voor mensen die allergieën hebben voor een van de stoffen uit de bio-revitalisatie ampullen die geïnjecteerd worden.
 Mensen die een actieve ontsteking aan de huid hebben, 
herpes 
en in de eerste 3 maanden van zwangerschap.   

Hieronder een resultaat na de eertse behandeling: boven VOOR, onder NA                        

 

 

Inhoud: huid reinigen / enzymatische peeling / micro-meso behandeling / vlies masker / creme

Kosten:  €95,-  per behandeling voor gelaat en hals.
               €100,- voor gelaat, hals en decolleté.

Kuur van 6 behandelingen incl. 10% korting: v.a. €513,-