Heb jij ook al veel verschillende huidverzorging producten geprobeerd en zie je weinig tot geen resultaat? Veel mannen en vrouwen gebruiken diverse soorten huidverzorging producten. Van producten vanuit de drogisterij tot dure producten vanuit de parfumerie of apotheek.
Helaas zien ze vaak geen goed resultaat en weinig verbetering aan hun huid. De huid is nog steeds droog en vermoeid of de huid heeft roodheid en ontstekingen, de rimpels zijn nog altijd even diep.

Waarom krijg je geen resultaat van huidverzorging producten?

Huidverzorgingsproducten bevatten zeer lage gradatie aan actieve werkstoffen waardoor ze niets tot nauwelijks resultaat geven.
De hoogte van concentratie van een actief ingrediënt is essentieel voor de werking. Cosmeticafabrikanten mogen slechts een zeer klein percentage van de stoffen toevoegen, waardoor het meestal geen effectieve werking heeft.

Huidverzorgingsproducten bevatten daarnaast stoffen die ook een negatieve invloed op je huid kunnen hebben. Ze kunnen paraffine, mineralen oliën, chemische kleur- en geurstoffen en parabenen bevatten. Paraffine en minerale oliën bijvoorbeeld leggen een laagje op je huid waardoor je huid goed aanvoelt, maar de levende huidlaag hieronder zal denken dat door dit laagje je huid voldoende vocht heeft en het vocht in je huid gaat afvoeren. Dit wil je absoluut niet, want hierdoor wordt je huid droger en gaat het sneller verouderen.
Gebruik dus altijd producten zonder paraffine en minerale oliën!

Wij nemen een anti-rimpel crème uit de drogist  onder de loep als voorbeeld.


rimpels


Rimpels ontstaan in de lederhuid, door beschadiging van de collagene en elastine vezels. Onze bovenste huidlaag, de opperhuid, heeft een barrièrefunctie. Het zorgt ervoor dat er geen schadelijke stoffen in de diepere huidlagen kunnen komen. Tussen de opperhuid en de lederhuid zit  een soort vlies (basaal celmembraam) die de lagen van elkaar scheidt. Dat vliesje maakt het extra moeilijk om werkstoffen of actieve ingrediënten via de levende cellagen in de lederhuid te brengen. Laat staan dat de bindweefselcellen geactiveerd kunnen worden om daar collageen aan te maken. Vaak bevatten cosmetica producten uit drogist of parfumerie een lage concentratie aan werkstoffen, waardoor het resultaat teleurstellend is.

Om je huid effectief te verbeteren is het noodzakelijk om producten te gebruiken die in de levende huidlaag komen. Dit heten dan geen huidverzorging producten meer, want de naam zegt het al, het is verzorging. Producten die tot de levende huidlagen dringen en de huidcellen kunnen beïnvloeden met intelligente hoog geconcentreerde ingrediënten, zitten in Cosmeceuticals.


Wat zijn Cosmeceuticals?

Een cosmeceutisch product is een formule die de schoonheidsvoordelen van cosmetica combineert met de bewezen herstellende effecten van bepaalde ingrediënten. De formule wordt ontwikkeld door farmaceutische wetenschappers. Dit zijn producten met een hoge gradatie aan actieve werkstoffen en door gebruik van innovatieve transportsystemen zijn ze werkzaam in de levende huidlaag. De hoogte van concentratie van een actief ingrediënt is essentieel voor de werking.
Cosmeceuticals mogen niet in de drogist of parfumerie verkocht worden en zijn alleen te koop via een arts of een betere schoonheidssalon.

Wat is het voordeel van Cosmeceuticals?

Het grote voordeel van cosmeceuticals is dat we onze huid specifiek de aandacht kunnen geven waar het om vraagt. Denken we aan een vette huid, acne, pigmentvlekken, een droge huid, rosacea of huidveroudering, dan kunnen singuladerm producten voor gezicht en lichaamcosmeceuticals met specifieke actieve werkstoffen grote voordelen bieden en deze huidcondities positief beïnvloeden.

 

In de meeste schoonheidssalons wordt met hoog geconcentreerde producten gewerkt en de behandelingen worden vakkundig uitgevoerd maar  huidverbeterende producten en behandelingen zijn niet standaard te vinden in elke salon. 

 

In mijn salon zijn Cosmeceuticals onder de naam Singuladerm verkrijgbaar.
Naast producten voor het gezicht bestaat een kleine lijn voor het lichaam en zonnebrand producten.

 

Wil je echt een mooi resultaat behalen, begin vandaag nog met Cosmeceuticals!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.