fbpx

Huidverjonging / verbetering

Huidverjonging en huidverbetering

Voor iedereen die iets meer wil dan alleen verzorging en ontspanning, biedt salon Ania u een gamma aan professionele salonbehandelingen voor huidverbetering en huidverjonging. 

Deze behandelingen zijn gebaseerd op een stukje samenwerking.

Dat houdt in, dat u naast de salonbehandeling, adviezen over voeding (Nutricosmetics) en onderhoudsproducten,
zelf ook enige activiteit kunt  ontplooien t.b.v. het beste resultaat.

huidverjonging

Wat is veroudering eigenlijk?

Om de huid te kunnen verjongen zullen wij allereerst moeten begrijpen wat veroudering is en hoe de veroudering wordt veroorzaakt.
Veroudering wordt in de hand gewerkt door vele factoren die we onderscheiden in intrinsieke factoren (bv. spijsvertering, bloedsomloop en genetische aanleg)
en extrinsieke factoren (bv. juiste voeding, beweging, stress, nachtrust, roken, alcohol, foute cosmetica e.d.) .
Het is van belang om zoveel mogelijk van deze factoren gelijktijdig aan te pakken. Enerzijds door zo veel mogelijk belastende factoren proberen te vermijden en anderzijds door het geven van persoonlijk advies en het inzetten van de juiste behandelingen in de salon.

Hoe werkt veroudering op cellulair niveau?
Elke lichaamscel beschikt over levenseigenschappen. 
Het is een levend wezen dat stoffen uit haar omgeving opneemt, maar ook weer afgeeft.
De opgenomen stoffen worden in de cel ontleed en gebruikt voor de celopbouw (groei), regeneratie, energievoorziening en ook om als reserve te worden opgeslagen.
Door verbranding van de voedingsstoffen door de cel ontstaan zogenaamde afbraakproducten. Dit proces is vergelijkbaar met de as die overblijft na het verbranden van kolen. Hierbij wordt zuurstof verbruikt.
Dit hele proces noemen we de stofwisseling.
Als dit proces niet goed verloopt, bijvoorbeeld door een gebrek aan juiste voedingstoffen, een gebrek aan energie of een gebrek aan zuurstof dan kunnen de cellen niet meer optimaal functioneren. Dat leidt tot een trage celdeling en celvernieuwing en uiteindelijk tot (vroegtijdige) verslechtering van uw inwendige organen en ook de huid.

Kenmerken huidveroudering
De verslechtering komt o.a. tot uitdrukking in de vorm van pigment en ouderdomsvlekken, couperose, acne en rosacea. De huidveroudering is zichtbaar als rimpels en verslapping.

Bij de juiste aanpak kunnen deze klachten zeer succesvol worden aangepakt. Dus weg rode vlekken, rimpels, rode wangen en zeker hamsterwangen…!

Bij huidverbeterende behandelingen worden intensieve technieken toegepast, zoals:

Salon Ania staat voor huidverbetering en huidverjonging op een natuurlijke manier. Daarbij wordt een accent gelegd op herstel van binnenuit.
Dat wil zeggen dat het lichaamseigen vermogen tot regeneratie wordt aangezet.

Wij hebben een volledig concept ontwikkeld, waarmee we man en vrouw, jong en oud kunnen helpen de huid te verbeteren of in optimale conditie te behouden met langdurig resultaat en een rem op veroudering te leggen.
Het concept bestaat uit behandelingen voor de salon en krachtige producten en voedingssupplementen voor thuisgebruik.

Wilt u uw huid een aantal jaren terugzetten in de tijd en de schade verminderen? Zónder dat daar fillers of een plastisch chirurg aan te pas komen?
                                                                   Maak vandaag nog een afspraak!


Wij kijken wat uw wensen zijn en wat bij uw huidconditie past.
Afhankelijk van uw beschikbare tijd en budget, kunnen we daarbij een keuze maken uit een scala aan mogelijkheden die het totaalconcept van Schoonheidssalon Ania biedt.