fbpx

Basisverzorging

Deze gezichtsbehandelingen hebben als doel om uw huid eens in de in de 4-6 weken te verzorgen en te verwennen met goede producten.

Naar wens kan dit worden aangevuld met een weldadige doorbloeding stimulerende massage, het modelleren van de wenkbrauwen, harsen, het verwijderen van oneffenheden (d.m.v. ultrasound apparaatje) en meer.

Enkele basis gezichtsbehandelingen zijn:

Quick behandeling:
reinigen, tijdens inwerktijd van een enzymatische peeling worden decolleté, nek en schouders gemasseerd, afsluiting met serum en verzorgende crème.

klei masker op het gezicht in de schoonheidssalon, bij basisverzorging

Intensieve reiniging:
reinigen, modelleren van wenkbrauwen, specialistische peeling, detoxmasker, verwijderen van oneffenheden (handmatig of met een apparaatje), masker, crème en/of lichte make-up.

Verwenbehandeling:
reinigen, modelleren van wenkbrauwen, specialistische peeling, verwijderen van oneffenheden, uitgebreide massage van het gelaat, decolleté, nek en schouders, een verzorgend masker, het aanbrengen van een serum of ampul, het aanbrengen van creme en/of lichte make-up.

 

massage van gezicht in de schoonheidssalon

Sport -facial (voor de man)
reinigen van de huid, enzymatische peeling, verwijderen van oneffenheden, voedend masker, serum. Tijdens inwerktijd van het masker worden de handen verzorgd met een scrub en warme kompressen.

 

behandeling van de man in de schoonheidssalon