fbpx

No-needle meso

No-needle meso therapie een innovatieve techniek op celniveau.

No-needle meso therapie ook wel Cryo-cool therapie genoemd combineert elektroporatie met hete en koele therapie.

Elektroporatie is een techniek waarmee voedingsstoffen in een cel getransporteerd kunnen worden.
No-needle meso therapie is een proces waarbij gecontroleerde elektrische pulsen tijdelijke openingen in de celmembraan (celwand) maken. Dankzij deze tijdelijke openingen kunnen er specifieke bouwstoffen (zogenaamde meso stoffen) in de cel worden afgeleverd. De celmembraan sluit zich daarna weer volledig en blijft onbeschadigd achter.

Hete en koele therapie werkt als volgt: de hete therapie verwarmt de huid, tot max.40°C waardoor deze ontspant, en de poriën zich openen waardoor de  toegankelijkheid wordt vergroot. In combinatie met elektroporatie kan de “voeding” transdermaal (door de huidlagen heen) “injecteren”, doordat er een opening in de celwand ontstaat en de voeding rechtstreeks toegang heeft
tot de cel.

Koele therapie de zogenaamde cryotherapie heeft als doel de huid lokaal af te koelen (tot -10 °C).
Wanneer de haarvaten een zeer koude prikkel ondergaan, trekken de bloedvaten samen en zetten ze weer uit. Zo ontstaat een extreem verbeterde microcirculatie en een sterk verhoogde pompwerking van de haarvaatjes waardoor het gehele weefsel en de cellen zich optimaal vullen met zuurstof, enzymen en voedingsstoffen.

 

Met het resultaat: verbeterde doorbloeding, verbetering metabolisme, stevigere en compactere huid. Bovendien geeft elektroporatie spiercontracties, waardoor ook de spier wordt getraind.

No-needle meso kan toegepast worden voor verschillende behandelingen en is voor iedere huidsoort geschikt: huidverjonging, huidverbetering en  huidversteviging.

 

 

no-needle meso no needle meso therapie apparaat voor insluizen van werkstoffen in diepere huidlagen

No-needle meso apparaat

No-needle meso therapie verbetert de stofwisseling in de huid, waardoor huidverouderings verschijnselen worden aangepakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit.

Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt. Daarnaast werkt de therapie goed tegen fijne rimpels en een droge en ruwe huid.  De huidconditie zal aanzienlijk verbeteren. De therapie is een perfect preventief middel in de strijd tegen huidveroudering. De behandeling is aangenaam en volledig pijnloos.

 

 

No-needle meso therapie laat zich perfect combineren met de Evado lichttherapie. Deze ijzersterke combinatie werkt op haar beurt ook zeer ondersteunend bij de behandeling van: acne, couperose en rosacea.

 

Inhoud: reinigen / ampul met hooggeconcentreerde stoffen / no-needle meso / crème / 30 min.

Prijs: € 35,- als losse behandeling                        

         € 25,- bij een gezichtsbehandeling