Lichttherapie

Wat is lichttherapie?

Lichttherapie ook wel LED therapie genoemd, is een nieuwe huidverjongende behandeling waarbij energie aan de cellen wordt toegediend.
Iedereen weet dat licht van levensbelang is. Zonder licht is er geen energie en zonder energie is er geen leven.


Naarmate we ouder worden verliezen de cellen echter steeds meer energie waardoor alle processen langzamer gaan verlopen.

Dat zie je bv. aan het ontstaan van rimpels omdat de cellen die collageen maken niet meer optimaal werken. Ook het helen van wonden verloopt moeilijker.

licht penetratie in de huid

Wat doet lichttherapie?

Met de lichttherapie kan het energie niveau van de huidcellen worden geoptimaliseerd, zodat alle processen wel weer goed werken.De behandeling wordt met Evado apparaat uitgevoerd en belooft u een natuurlijke huidverbetering en verjonging van de hoogste kwaliteit.
Het Evado apparaat heeft zogenaamde Lambertain LED-lampjes die 35 keer sterker zijn dan gewone LED licht.

lichttherapie met Evado apparaat bij de acne huid wordt blauw licht toegepast
Lichttherapie behandeling

Koudlaser

Daarnaast schijnen ze door een speciale lens die er voor zorgt dat het licht zich gaat gedragen als een koudlaser.
Hierdoor kan het licht tot in de diepere spierlagen doordringen en in alle huidlagen die het tegenkomt zijn energie afgeven en voor 90 wenselijke reacties in de huid veroorzaken.

Op een comfortabele manier wordt het cellulaire energieniveau in de huid en spieren aanzienlijk verhoogd. Deze cellulaire energie is onontbeerlijk om de cellen in staat te stellen nieuwe collageen en elastine, vocht en vochtbinders aan te maken, kortom om een jonger huidbeeld te verkrijgen. U verkrijgt een natuurlijke facelift doordat de spieren krachtiger, steviger en voller worden!
Door de verbeterde doorbloeding en de werking van het lymfesysteem neemt activiteit van regeneratie toe met huidverbetering als eind resultaat.

Voor
Na

Bovenstaand resultaat is ontstaan na een behandeling.

Wat voor effect heeft dit?
Geabsorbeerd licht energie wordt  in de huid omgezet in cellulaire energie.  Dat wordt gebruikt om weefsel te herstellen en om de huid zo normaal mogelijk te kunnen laten functioneren. Ook zal de huid zich hierdoor kunnen blijven repareren en corrigeren.
Verbluffende huidverbetering en verjongende resultaten zijn het gevolg.

Wat kan er mee behandeld worden?

 

 • Huidverslapping
 • Huidveroudering
 • Kringen en wallen onder de ogen
 • Couperose
 • Rosacea
 • Hyperpigmentatie
 • Acne

  *bij een kuur kunnen wij de achterstand van de huid verbeteren en op een nieuw niveau brengen. Het uiteindelijke resultaat is vervolgens eenvoudig bij te houden.
  * losse behandelingen hebben een direct effect die een paar dagen blijft. Met losse behandeling geef je de huid zeker een boost maar er is geen sprake van opbouw.

Eigenlijk kan de Led-lichttherapie niet ontbreken bij geen enkel behandeling. Doordat alle huidlagen optimaal van energie worden voorzien slaan behandelingen eerder aan en blijven resultaten langer zichtbaar.

Het mooie aan LED-lichttherapie is dat het geschikt is voor alle huidtypes, voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden. Er zijn geen nadelige effecten heeft voor het lichaam.
Natuurlijk is het ook mogelijk om LED-lichttherapie in combinatie te gebruiken met andere behandelingen, ter bevordering van een sneller en mooier resultaat. 

Lichttherapie laat zich uitstekend combineren met No-needle meso therapie.

Evado behandeling wordt ook wel Energy face lifting genoemd.

Wat zijn de kosten?

Lichttherapie (Evado) prijzen:
– 5 behandelingen = € 175,-
– 10 behandelingen = € 350,-
– 15 behandelingen = € 500,-

Combinatie lichttherapie met No-needle meso therapie:
– 5 behandelingen = € 325,-
– 10 behandelingen = € 660,-
– 15 behandelingen = € 885,-

Inhoud van de behandeling:
Losse lichttherapie behandeling / 30 min.
reinigen / serum aanbrengen / lichttherapie/ creme  Prijs: € 40,-

Tijdens een gezichtsbehandeling: €25,-

Nu een afspraak maken voor Lichttherapie?